Voluntariatul, concept foarte apreciat in tarile Europei Occidentale si SUA, este practicat la scara larga, indiferent de statutul social, fie ca este vorba de studenti, angajati sau pensionari. Din nevoia fiecaruia de a da ceva "inapoi" societatii, de a-i ajuta pe cei mai putin norocosi sau de a lupta pentru o cauza umanitara, a luat nastere fenomenul VolunTourism, o imbinare intre turismul traditional si munca de voluntariat.

Inlocuieste vacanta clasica, in care ai tendinta de a lua ceva cu tine acasa, cu acest nou trend, cu ajutorul caruia poti sa daruiesti sau sa ajuti comunitatile locale din zonele vizitate. Imagineaza-ti ca in vacanta ta ai putea sa ajuti copiii de la un orfelinat din Mozambique sau victimele terenurilor minate din Cambogia; fie ca vrei sa contribui la educatia copiilor orfani din Peru sau a celor din zonele izolate ale Thailandei, noi te putem ghida catre locatiile unde ajutorul tau este bine venit.


Project Costa Rica

Daca iti doresti sa rasplatesti Mama Natura pentru frumusetile oferite, atunci proiectul Costa Rica este potrivit pentru tine. Ai la dispozitie o vacanta de 15 zile, din care 5 le vei petrece la o baza de ocrotire a broastelor testoase, urmand ca restul de 10 zile sa le petreci explorand frumusetile zonei. Participarea ta la o astfel de aventura este realizabila pornind de la suma de 950 USD/persoana.
Project China

Urmeaza-ne intr-o calatorie de vis, pornind de la modernul Shanghai si pana la capitala Beijing si Marele Zid Chinezesc, alaturi de calugarii Shaolin si Armata de Teracota. Pe langa toate acestea, Project China te poarta in provincia Sichuan, unde se afla cea mai mare rezervatie de ursi Panda din lume - locatia unde se va desfasura activitatea de voluntariat. Costurile unei astfel de expeditii pornesc de la 1425 USD/persoana.
Project India

O calatorie in India, in special in regiunea Rajasthan, este un caleidoscop cultural. O lume colorata, de la sari-urile intinse peste tot, la apusurile din Udaipur, la pietele de condimente din Jodhpur sau reflexiile din marmura alba de la Taj Mahal. Prin intermediul acestui proiect poti contribui la educatia copiilor din centrul Bal Prakash, ajutandu-i in acest fel sa-si descopere abilitati si pasiuni, ce vor ajuta la diminuarea numarului de copii care muncesc. Participarea la proiectul India este posibila pornind de la 1149 USD/persoana.
Daca iti plac aventura, sporturile sau expeditiile originale, daca iti place sa faci lucruri iesite din comun, sa fii printre putinii care au ajuns in locuri care par inaccesibile atunci acest articol iti este dedicat. RTW Travel, prin intermediul MyAdventure, iti propune un nou mod de a-ti planifica vacantele. Calatoresti oriunde si oricum iti doresti si faci lucrurile care iti fac cu adevarat placere.

Daca iti doresti vacante cat mai orginale poti alege taramuri virgine sau locatii speciale pentru sporturi extreme, te poti gandi la camine ale unor civilizatii exotice sau la locatii clasice pentru cei care iubesc aventura. Ne vom asigura de organizarea excursiei pe care o visezi.

Contacteaza acum consilierul tau MyAdventure!

Nota:
* tariful nu include transportul pana la destinatie si retur.
** oferta este valabila in limita locurilor disponibile.


Urmariti-ne pe si pentru cele mai noi recomandari si propuneri.

Round Trip World Round Trip World