My Adventure

Testeaza-ti limitele cu RTW

Esti pasionat de cai putere? Ia-ti un prieten (cel mai bun) si hai sa discutam despre masini.
Unde? Nu putem sa propunem decat Germania, mai exact Hockenheimring si Nurburgring, unele dintre cele mai temute circuite.
Cum? Intai te acomodezi pe un bolid marca BMW, Porsche sau Mercedes, apoi te provocam la o cursa alaturi de un sofer profesionist.
Cand? Oricand ai curajul, de preferat in perioada martie - noiembrie.

Stim. Iti plac masinile. Cele puternice mai ales. Daca mai sunt si scumpe, cu atat mai bine. Insa pe strazile din Bucuresti nu-ti sunt de niciun ajutor, poate doar sa atragi priviri. Stai linistit, RTW s-a gandit la toate si a pregatit pentru tine si prietenul tau cel mai bun program de curse. Ai la dispozitie trei zile in care poti sa testezi cele mai tari masini, pe cele mai tari circuite din Germania.

Ziua 1 - Vineri
Zbor Bucuresti - Munchen/Frankfurt
In prima zi, imediat dupa aterizare, vei avea ocazia sa testezi functionalitatile unei supermasini Porsche, Mercedes sau BMW pe Autobahn, in drum catre unul din circuitele propuse,Hockenheimring sau Nurburgring, situate la distante de 200-300Km de Munchen sau Frankfurt.

Ziua 2 - Sambata
In cea de-a doua zi te vei pregati pentru adevarata provocare - cateva ture alaturi de un sofer profesionist pe o masina adevarata de curse, pe circuitul ales:

Daca esti fan Mercedes sau Porsche atunci te vei indrepta spre circuitul Hockenheimring Construit in 1932 la initiativa lui Ernst Christ, Hockenheimring este unul dintre cele mai moderne si inaccesibile circuite din lume. In anul 2002 pista a fost restructurata, fiind scurtata cu aproximativ 2 km iar capacitatea a fost marita de la 83,000 la 120,000 persoane.

Mercedes/Porsche Rent taxi este o experienta intensa, in timpul careia te vei gandi doar la curba care urmeaza, daca soferul va reusi sa franeze sau sa vireze la timp. Cand tu ai fi incetinit viteza de mult, soferul de langa tine va accelera si mai mult, ducand aceasta aventura la extrem.Insa cuvintele nu sunt suficiente pentru a exprima taria senzatiilor traite!

Daca esti fan BMW atunci circuitul Nurburgring te asteapta. Cunoscut amatorilor drept "The Ring", Nurburgring a fost construit in 1920 in jurul satului si castelului medieval Nurburg, situat la aproximativ 70 km distanta de Koln si 120 de Frankfurt.
Supranumit "The Green Hell", de catre Jackie Stewart, este de departe considerat cel mai solicitant circuit din lume. Initial pista era compusa din patru parti, "Whole Course" - cu o lungime de 28.265 km, "Northern Loop" (Nordschleife) - 22.810 km, "Southern Loop" (Südschleife) - 7.747 km si "Finish Loop" (2.281 km) urmand ca in perioada 1982 - 1983 zona de start - finish a fost demolata, lasand loc unui nou circuit. Din vechea pista mai functioneaza insa partea de nord, Nordschleife.

BMW Ring Taxi - sau pe intelesul tuturor "Welcome to the Green Hell!" este solganul cu care esti invitat sa experimentezi o tura a circuitului Nurburgring si a faimoasei Nordschleife - considerata una dintre cele mai spectaculoase, solicitante si in acelasi timp cea mai lunga pista de curse din lume. Gusta adrenalina in ultimul model M5, alaturi de un sofer profesionist. BMW Ring Taxi reprezinta o oportunitate inedita de a decoperi secretele legendarei Nordschleife.Ziua 3 - Duminica In aceasta ultima zi vei avea timp liber pentru vizitarea orasului si pentru a sarbatori reusita de ieri. Dupa amiaza va veti indrepta catre aeroport unde veti preda masina, dupa care veti zbura catre Bucuresti.

Pachetul include:
Zbor Bucuresti- Munchen/Frankfurt
Cazare 2 nopti hotel 4*
Renat-a-car Prosche/Mercedes/BMW
Rent/Race taxi
Tarif intre 750-900 eur/persoana