My Adventure

Skydiving

Skydiving Adventure - Wind Tunnel & Tandem Jump

Testeaza-ti limitele! Uita de parcurile de distractii, de saritura cu coarda elastica sau alte simulatoare de senzatii tari si pregateste-te pentru o experienta adevarata!

Mai intai antreneaza-te in wind tunnel si apoi, daca vrei sa vezi Franta de sus, fii gata de marea saritura. Nu te teme, totul se intampla sub coordonarea unui instructor profesionist!
Si daca iti convingi si prietenii sa te urmeze puteti experimenta saritura in formatie, ca o gasca adevarata!

Ziua 1 - Joi
Zbor pe ruta Bucuresti - Paris
Check-in la hotel si timp liber de relaxare.

Ziua 2 - Vineri
Dimineata vei merge la complexul Aerokart, situat la aproximativ 12 km de Paris, unde te vei antrena pentru marea saritura.
Cu ajutorul simulatorului Wind Tunnel vor fi create aceleasi conditii de gravitatie asemanatoare unei sarituri propriu-zise si pentru a te convinge ca esti pregatit poti exersa aici "zboruri" in reprize de cate 2,5 minute.
Dupa acest antrenament, te vei indrepta catre aerodormul ales in functie de sezon intr-una din cele patru locatii: langa magnificul Paris, intr-un orasel pe malul Atlanticului , in fastuosii Alpi sau langa Bordeaux.
Check-in la hotel si timp liber de relaxare.

Ziua 3 - Sambata
Astazi este ziua cea mare. Curajosii se vor imbarca in avion, vor urca la o altitudine de aproximativ 4000 de metri, de unde, insotiti de instructori calificati vor efectua sariturile tandem.
Seara te vei reintoarce la Paris unde poti savura victoria zilei la o cina pe malul Senei sau in turnul Eiffel.
Cazare Paris

Ziua 4 - Duminica
Ai timp liber pentru vizitarea orasului iar dupa-amiaza vei zbura, de data acesta pe scaun cu centura si fara instructor, catre Bucuresti.

Pachetul include:
- zbor Bucuresti-Paris-Bucuresti, compania Tarom sau Air France;
- cazare 3 nopti;
- simulare Wind Tunnel;
- saritura Tandem (+ filmul DVD)

Tarif: de la 850 eur/persoana